Záruka kvalitného spánku - matrace zo 100% latexu

Latexové matrace novej generácie
Latexové matrace sa doteraz vytvárali zo zmesi prírodného a syntetického latexu. Dnes sa technológia posunula dopredu a zhotovujú sa tiež matrac zo 100% latexu, preto sú matrace ešte lepšie, kvalitnejšie a dokonalejšie. Pre ich jadrá sa musia používať prírodný kaučuk tej najvyššej kvality, aby sa zabezpečila kvalita konečného produktu.
 

Jedná sa o jediný latex na svete s nulovou uhlíkovou stopou. Základnou surovinou na výrobu 100% latexu je mliečna miazga kaučukovníka a vyrába sa revolučnou metódou vulkanizácie za pomoci rádiofrekvencie.

Východiskový materiál sa stal pre výrobu matracov zásadný. Je netoxický, ekologický, bezpečný a zdravotne nezávadný.

Výhody matracov zo 100% latexu
Matrace zo 100% latexu poskytujú ten správny komfort pre vaše telo. Zaisťujú správnu oporu pre vaše telo. Vyznačujú sa bodovou elasticitou tzn., Že sa matrac úplne prispôsobí telu a poskytne pohodlie v akejkoľvek pozícii. Matrac má optimálnu tuhosť, je absolútne pohodlná a vyniká aj tvarovou stálosťou, preto sa latex nikdy nezlezie. Táto vlastnosť zaručuje tiež veľkú životnosť matraca, ktorá sa odhaduje až okolo 10 rokov.

Ďalšou prednosťou matracov zo 100% latexu je správne odvetrávanie. Matrace majú mnoho ventilačných kanálov, ktoré zaručujú optimálnu cirkuláciu vzduchu, preto je telesná pot rozptyľovaný a matrace zostanú suché a nebudú sa v nich zbytočne rozmnožovať najrôznejšie roztoče. Matrace zo 100% latexu sú hypoalergénne a odolné voči roztočom, a preto sú jasnou voľbou pre astmatikov, alergikov a osoby citlivejšie na prašné prostredie.

Ukážka z aktuálnej ponuky 100% latexových matracov
Firma Grossmann matrace ponúka veľký výber 100% latexových matracov. Predstavujeme vám malú ukážku z širokej ponuky 100% latexových matracov, ktoré sú medzi zákazníkmi veľmi obľúbené. Ponúkajú pohodlie a kvalitu neporovnateľnú s inými typmi materiálu.

Matrac latexová MEDEO LATEX
Táto luxusná sendvičový polohovateľné matrac sa vyznačuje najvyššou kvalitou a je kombináciou studenej peny a 100% latexu. Pre výrobu boli použité len tie najkvalitnejšie materiály, ktoré neobsaují formaldehyd.

Matrac latexová AIR COMFORT
Jedná sa o luxusné sendvičovú matrac tej najvyššej kvality. Zabezpečuje vysoký komfort pri ležaní a zotavujúcich spánok.


Latexový matrac ERGONOMIC LATEX MAXI nosnosť 150 kg
Aj táto matrac patrí do skupiny luxusných sendvičových matracov tej najvyššej kvality. Zaisťuje ideálnu podporu celému telu a spánok je vďaka nej maximálne efektívne a osviežujúci.


Detská latexový matrac DOMINIKA
Nesmieme zabúdať na deti, ktoré potrebujú pre zdravý rast kvalitný matrac. Svojimi vlastnosťami sa radí medzi najkvalitnejšie matrace. Zaistí optimálnu mäkkosť a poskytne dokonalé podopretie tela.


Anatomický vankúš 100% latex
Vankúš je veľmi mäkký a poskytuje ideálne oporu pre krčnú chrbticu. Jedná sa o anatomicky tvarovaný vankúš tej najvyššej kvality.V kombinácii s latexovou matracom zaístí ešte lepší spánok.