Nová posteľ s roštom a matracom vo výhodnom posteľovom sete

Potrebujete si zaobstarať novú posteľ? Najlepším produktom sú postele z masívneho dreva. A teraz ju môžete mať za výhodnú cenu v pomere ku kvalite v posteľovom sete s roštom a zdravotné matracov. Večer tak budete zaspávať v dokonalom pohodlí a ešte k tomu urobíte aj niečo pre svoje zdravie.

Takéto sety je možné zakúpiť u českého výrobcu a predajcu Grossmann matrace, ktorý sa špecializuje nielen na výrobu zdravotných matracov, ale aj postelí z masívneho dreva, roštov, anatomických vankúšov a ďalších produktov. A k tomu za bezkonkurenčné ceny a vo vysokej kvalite.

Zakúpiť môžete v manželskej postele alebo postele pre páry v rozmeroch 160 x 200 cm alebo 180 x 200 cm, ale aj jednolôžka napríklad aj pre deti či študentov v rozmere 90 x 200 cm alebo aj už spomínané sety, ktoré obsahujú tiež navyše rošty a matrace. Všetko zaobstaráte jednoducho z domu cez internetový eshop Grossmann matraca alebo môžete zavítať do niektorej z predajní a postele si prezrieť a vyskúšať. Predajne nájdete v Opave, Ostrave, Prahe, Brne aj v Pardubiciach.

V ponuke Grossmann matraca nájdete tieto posteľové sety:

Posteľový set s manželskou posteľou FILIP z masívu buka o rozmere 180 x 200 cm vrátane dvoch látkových roštov a dvoch matracov Memory Visco s rozmerom 90 x 200 cm.

Manželská posteľ HANA o rozmere 180 x 200 cm je vyrobená z masívneho dreva borovice morené na orech v sete vrátane dvoch látkových roštov a dvoch matracov Memory Visco 90 x 200 cm.

Tieto a ďalšie posteľové komplety a informácie o aktuálnych cenách nájdete na eshope Grossmann matraca.