Matrac 90 x 200 cm, rôzne druhy za bezkonkurenčné ceny

Spoločnosť Grossmann matrace je český výrobca a predajca nielen zdravotných matracov, ale aj chráničov matracov, anatomických vankúšovlamelových roštov, spálňového nábytku z masívu a ďalších produktov pre zdravý spánok. A pretože sa jedná priamo o výrobcu máte záruku nízkych a bezkonkurenčných cien, ktoré nie sú navýšené o sprostredkovateľa. Vybrať si môžete z rôznych druhov matracov, antibakteriálnychlatexovýchPUR a sendvičovýchmatracov zo studenej penypružinových či viskoelastických matracov.

A ktoré konkrétne matrace môžete zaobstarať?

Komfortný sedemzónový matrac RELAX MAXI AIR s rozdielnou tuhosťou ložných plôch zaisťuje možnosť výberu medzi mäkšie a tuhšie stranou matraca. Matrac sa skladá z 14 cm vysokej 7 zónovej komfortné peny, ktorá má anatomické tvarovanie pre relaxáciu chrbtových svalov a na druhej strane je 10 cm vysoká flexibilný pena so vzduchovými kanálikmi pre optimálne vetranie. Matrac je opatrená poťahom z Aloe Vera.

Matrac z pamäťovej peny VISCO FLEX je zložená zo 4 cm vrstvy 7 zónovej viscoelastickej peny (oranžová farba), 11 cm vrstvy plne flexibilné komfortnej peny (modrá farba) a 5 cm vrstvy visco peny tvarovanej do masážnych zväzkov (zelená farba). Vďaka masážnym výčnelkom nedochádza k otlakom obmedzujúci krvný obeh. Tento matrac má rovnako poťah z Aloe Vera.

Matrac LAURA HR je zložená zo studených pien a má z každej strany inú tuhosť. Jej otočením si môžete vybrať tvrdšiu či mäkšiu stranu. Vzduchové kanáliky zaisťujú dokonalé vetranie, vďaka tomu sa zamedzuje usadzovaniu roztočov a plesní. Matrac sa skladá s 8 cm vrstvy studenej peny s tvrdosťou H3 a 8 cm vrstvy studenej peny s tvrdosťou H2. Aj táto matrac je s poťahom z Aloe Vera.

Matrac TAMARA PUR je tvorená jadrom z taštičkových pružín. Pružiny sú samostatne zašité v netkanej textílie a individuálne reagujú na nerovnosť tela, tým je zaistené optimálne rozloženie hmotnosti celého tela. Matrac sa skladá zo 4 cm vrstvy 7 zónovej peny, 12 cm vysokým jadrom taštičkových pružín a 3 cm vrstvy flexibilný PUR peny. Matrac má poťah z Aloe Vera.

Luxusný latexový matrac AIR COMFORT je kombináciou vysoko kvalitnej peny a 100% latexu. Je zložená z 6 cm vysokej 3 zónové 100% latexovej peny, ktorá je perforovaná pre optimálne vetranie a odvod vlhkosti a z 10 cm vysokej plne flexibilné peny. Latex je extrémne odolný proti deformáciám a má dlhú životnosť. S matracom zaobstaráte aj poťah Silver s nanočasticami striebra.

Antialergická matrac SÁRA sa skladá z kombinácie elastickej studenej peny a antialergické peny SANITIZED zo Švajčiarska zabraňujúce tvorbe alergénov. Vďaka ergonomickému zónovania poskytuje vášmu telu dostatočnú oporu. Matrac je opatrená poťahom z Aloe Vera.

Spomínané matrace a celý rad ďalších nájdete na stránkach eshopu Grossmann matrace alebo navštívte niektorú z predajní a vyberte si tú pravú matrac pre Vás a urobte niečo pre svoje zdravie.