Manželské postele z prírodného dreva - to pravé do vašej spálne

Ak potrebujete v spálni už nutne vymeniť starú posteľ za novú, nečakajte s jej kúpou. Pretože základom úspešného dňa je zdravý, výdatný a dostatočný spánok. Aby bol aj váš spánok taký, potrebujete k tomu mať správnu a kvalitné posteľ s matracom. Pri nákupe postele sa rozhodne nevyplatí šetriť už len preto, že na ňu trávime podstatnú časť života. Preto by ste mali staviť na kvalitu.

K dostaniu sú drevené masívne, čalúnené, kovové či postele z lamina a drevotriesky. Medzi najlepšie výrobky spálňového nábytku na našom trhu patrí bezpochyby postele z masívu čiže prírodného dreva. Tie sú dobrou voľbou pre všetkých, ktoré si chcú kúpiť niečo moderného, ​​ale zároveň požadujú kvalitný zážitok zo spánku zaisťujúci dlhú životnosť. U tých máte vždy istotu, že vás nesklamú, pretože masívne drevo je do spálne tým najvhodnejším materiálom. Zaobstarať môžete masívna postele z borovice, buka, duba, smreka, čerešne, jaseňa, javora a ďalších drevín.

A kde zoženiete kvalitné postele z masívu za bezkonkurenčné ceny? Napríklad u spoločnosti Grossmann matrace, ktorá sídli v Opave a je priamym výrobcom jednak zdravotných matracov, ale aj nábytku z masívu do spálne. Zaobstarať si tak môžete už zhotovené modely alebo si nechať posteľ jednoducho vyrobiť na mieru. K vybrané posteli vám takisto môžu vyrobiť aj ďalší nábytok ako sú nočné stolíky alebo úložné priestory pod postele. Postele sú vyrábané z masívu borovice alebo buka. Iste oceníte aj to, že spoločnosť ponúka dopravu zadarmo po celej SR.

Je možné zakúpiť nasledovné manželské postele z masívu:

posteľ LADA, masív z borovice


posteľ BÁRA z masívu borovice
  

posteľ FILIP, bukový masív


posteľ BÁRA z bukového masívu



posteľ OSKAR v bielej farbe, bukový masív

Pre viac informácií o aktuálnej ponuke masívnych postelí a cene môžete navštíviť eshop Grossmann matrac alebo niektorú z predajní v Opave, Brne, Prahe, Ostrave aj v Pardubiciach.