Komfort počas spánku vďaka luxusným matracom Grossmann

Aj luxusný zdravotné matrace, ktoré vám poskytnúť vysoký komfort, môžete zaobstarať veľmi výhodne. Ako to? Nakúpte priamo u výrobcu, u ktorého máte záruku kvality a hlavne bezkonkurenčných cien. A práve taký český výrobca a predajca kvalitných matracov je spoločnosť Grossmann matraca. Spoločnosť je na trhu od roku 1997 a zaoberá sa výrobou všetkých typov zdravotných matracov, ako sú: PUR a sendvičové, viscoelastickej, pružinové, latexové, antibakteriálne matrace aj matrace zo studenej peny a matrace pre deti. K matracu môžete zaobstarať aj ďalšie doplnky ako sú chrániče matracov, rošty, anatomické vankúše alebo aj rovno celú posteľ z masívu a ďalšie spálňový sortiment.

U Grossmann matraca nájdete v ponuke špeciálnu kategóriu luxusný matrac, kde nájdete tie najlepšie modely na trhu, ktoré zaisťujú dlhú životnosť a pohodlie. Sú vyrábané z prvotriednych a kvalitných materiálov, ktoré zaručujú dlhodobú trvanlivosť matraca. Časom sa toľko nedeformujú a nestráca na kvalite ako lacné varianty matracov. Matrace sú vysoké 20 a viac cm, čím vám doprajú pohodlie a vysoký komfort. Navyše ich cena je v stále prijateľných medziach, takže nemusíte siahať hlboko do vrecka.

K luxusným a veľmi komfortným matracom sa radí latexové matrace. Matrac ERGONOMIC LATEX MAXI s nosnosťou až 150 kg, je vyrobená z 6 cm vrstvy 100% latexu a 18 cm vysoké pružnej peny, ktorú tvorí z jednej strany trojrozmerná štruktúra kociek zaručujúce prevzdušnenie. Matrac disponuje snímateľným a prateľným poťahom Silver s nanočasticami striebra.

Ortopedický matrac TAMARA LATEX ROYAL je vyrobená z najlepších latexových pien. S kladá sa zo 6 cm vrstvy troch zónové 100% latexovej peny, ktorý je perforovaná pre optimálne vetranie, 12 cm vysokým jadrom z taštičkových pružín (cca 765 ks) a 6 cm vrstvy špeciálne perforovaného latexu. Latex vyniká svojou značnú pružnosťou, po zatlačení sa vracia späť do pôvodného stavu a má veľmi dlhú životnosť oproti iným matracom. Poťah matraca je z materiálu Tencel, ktorý je prešitý termoplastickým rúnom.

Matrac VISCO CALIPOR je luxusná sendvičovou matracov, na ktorej výrobu boli použité tie najkvalitnejšie materiály súčasnosti neobsahujúce formaldehyd. Základ tvorí 8 cm vysoká päťzónový viscoelastická pena strednej tvrdosti v kombinácii s 2 cm peny Calipore pre dosiahnutie dokonalého odvetranie a 10 cm studenej peny s vyššou tvrdosťou. Matrac vyniká svojou výraznou priedušnosťou, je pružná a tvarovo stála. Poťah matraca je z materiálu Tencel, ktorý je prešitý termoplastickým rúnom.

Luxusné matrac SOFT SOJA HR tvorí jadro elastickej studenej peny o rôznych gramážach s jemnou štruktúrou buniek a podielom prírodného sójového oleja. Matrac je určená pre náročných užívateľov. Poskytuje vysoký ležanie komfort a oporu chrbtice, pena sa ďalej vyznačuje vysokou priedušnosťou buniek a tvarovou stálosťou. Peny sú certifikované. Matrac disponuje poťahom Tencel.

Pre celú ponuku matracov a viac informácií navštívte eshop Grossmann matrace. Vďaka luxusným matracom budete spať ako v bavlnke a svieži ako nikdy.