Postele z masívu Grossmann

 

Ak ste sa práve rozhodli, že vaša posteľ už potrebuje vymeniť či si chcete nanovo zariadiť celú spálňu, tak zbystrite. Samotná posteľ je na spálni tým najdôležitejším. A pretože v posteli počas spánku trávime podstatnú časť života, je dobré spať na kvalitný posteli. Tými najlepšími pre zdravý spánok sú postele z prírodného dreva - masívu. A prečo si vybrať posteľ z masívu na to sa dnes pozrieme.

Postele z laminátov a drevotriesky

Iste si v dnešnej dobe môžete zaobstarať posteľ z lacnejších materiálov, ako sú drevotriesky, lisované suroviny a lamináty v rôznych hypermarketoch či v špecializovaných obchodoch a e-shopoch zo sériovej výroby. Takéto postele nie sú ale z hľadiska zdravotnej stránky a životnosti ideálne. Výrazným pozitívom týchto posteliach sa však ich cena, ktorá býva na nízkej úrovni, čo nás väčšinou motivuje ku kúpe postelí z laminátov. Bohužiaľ trvanlivosť lacnejších materiálov nie je príliš dlhá, často v nich skrutky a spojovacie prvky dobre nedrží. Preto sa môže stať, že posteľ budete musieť vymeniť skôr, než budete chcieť.

Bezkonkurenčná masív

Nič sa nevyrovná prírodnému drevu čiže masívu, ktoré je zdravotne nezávadné. Lacnejšie lepené materiály mávajú rôzne chemické prímesi a škodliviny, ako je formaldehyd, lepidlá a laky, ktoré sa postupne uvoľňujú, a my to potom dýchame. Naproti tomu postele z masívu vynikajú prvotriednou kvalitou, poskytujú pohodlie, sú stabilné a pevné, vydrží po mnoho rokov v stále rovnakom stave. Navyše sa hodí do každého interiéru.

Medzi prírodné drevo, ktoré sa používa na výrobu postelí z masívu, patrí smrek, borovica, buk, dub a ďalšie. Výhodné z pohľadu ceny sú najmä borovice a smrek, najpevnejší potom dubový či bukový masív. Masívne drevo je možné namoriť do rôznych druhov odtieňov, alebo môžete zvoliť prírodný odtieň dreva. Záleží len na vašom vkuse.

Postele z masívu majú síce vyššiu cenu oproti posteliam z drevotriesky či lamina, ale aj tak ich môžete kúpiť výhodne a za prijateľnú cenu v pomere ku kvalite. Ak nakúpite priamo u nás, máte záruku nízkych cien bez navýšenia a navyše je možné vám posteľ upraviť aj na mieru alebo podľa želania. Postele vyrábame z masívneho dreva borovice, ktorá cenovo dostupnejšie, alebo viac pevnejšieho a kvalitnejšieho masívneho dreva buku. V ponuke máme štandardné rozmery manželských postelí, 180 x 200 cm a 160 x 200 cm, ale aj jednolôžka 90 x 200 cm. Naše postele sú ošetrené ekologickým lakom a sú tak zdravotne nezávadné. Na želanie vám tiež radi zhotovíme aj ďalšie doplnky ako sú nočné stolíky, komody, skrine či úložné priestory pod posteľ presne podľa požiadaviek zákazníka.

Postele z masívneho dreva sú tiež ideálne, ak je už vaše dieťa odrastenejšie a zaslúžilo by si svoju vlastnú posteľ a najlepšie takú, ktorá už vydrží aj cez školské roky, pokojne až do dospelosti. Vďaka ich dlhej životnosti a odolnosti sú tou pravou voľbou pre vás.

Manželské postele z prírodného dreva


Posteľ BÁRA z masívu borovice v prírodnom odtieni. Posteľ HANA morená do odtieňa orecha z masívu borovice.


Posteľ LADA z bukového masívu v prírodnom odtieni. Posteľ FILIP v prírodnom odtieni z bukového masívu.


Posteľ OSKAR z bukového masívu v bielej farbe. Posteľ MAX II v šedom odtieni z bukového masívu.

 

Jednolôžka, postele pre deti z masívneho dreva


Posteľ LADA z masívu borovice v prírodnom odtieni. Posteľ HANA z borovicového masívu morená na orech.



Posteľ BÁRA z borovicového masívu morená na orech. Posteľ MARTIN z masívu borovice.

Posteľ je tak najdôležitejšou časťou každej spálne a mal by ju dopĺňať správny rošt a kvalitný matrac. Preto v našom eshope nájdete cenovo výhodné posteľové komplety. V cene kompletu zaobstaráte posteľ s roštom a matrac za jednu cenu.


Komplet s manželskou posteľou HANA o rozmere 180 x 200 cm obsahuje ďalej dva latkové rošty a dva matrace Memory Visco 90 x 200 cm.



Manželská posteľ RELAX o rozmere 180 x 200 cm je v komplete s penovými matracmi Relax Twin 90 x 200 cm vrátane dvoch lamelových roštov.


Postele a ostatné náš sortiment môžete zakúpiť v našom eshope alebo v niektorej z našich predajní v Opave, Ostrave, Prahe, Brne či v Pardubiciach. Posteľ aj matrac je tak možné si osobne vyskúšať a položiť sa na ňu. V prípade potreby vám poradí kvalifikovaný personál. Tešíme sa na vašu návštevu.