Aké matrace s rozmermi 160 x 200 cm a za najlepšie ceny dnes zoženiete?

Pri kúpe nielen matraca, ale aj ostatných vecí je vždy lepšie nakupovať priamo od výrobcu. Lebo tak máte záruku najnižších cien na trhu. A jedným z dlhoročných výrobcov a zároveň predajcov zdravotných matracov je aj česká spoločnosť Grossmann matrace. V ich ponuke nájdete všetky druhy zdravotných matracov ako sú antibakteriálnelatexové PUR a sendvičové, matrace zo studenej penypružinové i viscoelastickej matrace. Ďalej sa spoločnosť zaoberá výrobou chráničov matracov, anatomických vankúšov, lamelových roštov, spálňového nábytku z masívu a ďalších produktov pre zdravý spánok. Matrace sú vyrábané ako v štandardných rozmeroch, tak Vám zhotoví matrac aj na mieru či atypických rozmerov bez poplatku.

Grossmann matrace majú v ponuke tieto matrace o rozmere 160 x 200 cm:

Luxusný zdravotný matrac COMFORTA PUR je vyrobená zo značkovej nemeckej peny, ktorá zaisťuje veľmi dobrú cirkuláciu vzduchu okolo tela a odvádza vlhkosť. Matrac má strednú tuhosť a je tiež obojstranná, vďaka tomu ju môžete pravidelne otáčať, čo predĺži zároveň životnosť matraca. Súčasťou matraca je poťah z Aloe Vera.


Sendvičový matrac DONAU PUR je vyrobená z kvalitných komfortných pien. Skladá sa 3 cm vysoké elastickej peny (modrá), 4,5 cm vysoké komfortné peny, 4 cm vlny komfortné peny, 4,5 vysoké komfortný peny a 3 cm vysoké elastickej peny (oranžová). Každá strana má inú tuhosť. Ložná plocha je profilovaná masážnymi nopkami pomáhajúce uvoľniť svalstvo. Matrac disponuje poťahom z Aloe Vera.

Ortopedický zdravotný matrac NELA HR je vyrobená z 16 cm vysokej studenej peny, ktorá dosahuje vysoké ortopedických vlastností. Vzduchové kanáliky umožňujú vetranie, a tým sa zamedzuje usadzovaniu roztočov a plesní. Matrac je opatrená tiež poťahom z Aloe Vera.


Sendvičový matrac VISCO THERMO je zložená z 4 cm vrstvy 7 zónovej viscoelastickej peny (oranžová strana) a 10 cm vrstvy plne flexibilné peny s odlišnou tvrdosťou (sivá strana). Ložná plocha matraca je profilovaná masážnymi nopkami, ktoré poskytujú bodové premasírovanie pokožky. Aj táto matrac disponouje poťahom z Aloe Vera.


Antialergická matrac SÁRA kombináciou elastickej studenej peny a antialergické peny SANITIZED zo Švajčiarska zabraňujúce tvorbe alergénov. Matrac má tiež ergonomické zónovania, takže poskytne vášmu telu dostatočnú oporu. Nechýba ani poťah z Aloe Vera.

Pokiaľ Vás uvedené matrac o rozmere 160 x 200 cm zaujali či chcete zhliadnuť celú ponuku dostupných matracov prejdite na stránky eshope Grossmann matrace. Alebo si ich príďte osobne vyskúšať do niektorej z predajní.