Výhodný nákup matrace 140 x 200 cm? Vieme kde!

Skúste českého odborníka a výrobca zdravotných matracov Grossmann matraca. Nielenže je spoločnosť samotný výrobca a predajca matracov a máte teda záruku výhodných cien, naviac poskytuje dopravu zadarmo a pravidelne pripravuje akciové ponuky svojich matracov. Zdravotné matrace sú vyrábané v typizovaných rozmeroch, ale radi Vám zhotoví matrac atypických rozmerov či na mieru a bez poplatku. U Grossmann matraca nájdete v ponuke sendvičové matrace z PUR peny, pružinové a taštičkové matrace, viscoelastickej, latexové, antibakteriálne či matrac zo studenej peny.
 
Tu nájdete niekoľko tipov na konkrétne matrace s rozmermi 140 x 200 cm, ktoré môžete kúpiť a sú obľúbené.
 
Zdravotná matrac PUR FLEXI tvoria dve profilové dosky z kvalitnej a vysoko elastické 7 zónovej peny o vyššej objemovej hmotnosti. Každá doska má inú tuhosť, vďaka tomu je možné matrac otáčať a využívať mäkšie či tvdší stranu. Ložná plocha je profilovaná masážnymi nopkami pre premasírovanie pokožky a lepšiu relaxáciu počas spánku. Navyše je matrac opatrená poťahom z Aloe Vera.
 
Zdravotná matrac MEDEO HR je kombináciou 4 cm vysoké 7 zónovej studenej peny, 4 cm vysoké plne flexibilné studenej peny a 10 cm vrstvy plne flexibilné studenej peny. Studená pena vyniká výraznou priedušnosťou a tvarovou stálosťou. Aj táto matrac je profilovaná masážnymi nopky. Súčasťou matraca je aj poťah Silver, ktorý má vďaka striebru antibakteriálne účinky.
 
Zdravotná matrac VISCO MEMORY je zložená z jednej strany z viscoelastickej (pamäťovej) 7 zónové peny a plne flexibilné komfortné peny s odlišnou tvrdosťou. Viscoelastická pena je veľmi priedušná a tvarovo stála, pri ležaní nedochádza k otlakom obmedzujúcich krvný obeh. Matrac je z poťahom z Aloe Vera.
 
Zdravotná matrac MEDEO LATEX s najvyššou kvalitou je kombináciou plne flexibilných studených pien z jednej strany a z druhej zo 6 cm vysokú 3 zónovú 100% latexovou penou. Latex sa vyznačuje značnou pružnosťou a po stlačení sa vracia späť do pôvodného stavu. Tým dochádza aj ideálne podpore celého tela. Matrac je opatrená poťahom Silver s nanočasticami striebra.
 
Zdravotná matrac Tamara BIO-TWIN tvorí jadro značkových taštičkových pružín. Pružinové jadro je kombinované s netkanou textíliou Biotex na jednej strane a 3 cm vysokú PUR penou na strane druhej. Pretlačeniu pružín je zabránené pridaním spevnené ochrannej vrstvy. Matrac je veľmi vzdušná, hygienická a poskytuje plný komfort pri spánku. Súčasťou matraca je tiež poťah Silver.
 
Antibakteriálná matrac KLAUDIE je kombináciou nemeckých pien Carpenter a antibakteriálne peny SANITIZED zo Švajčiarska, ktorá zabraňuje vzniku alergénov. Pena je dermatologicky testovaná a voči ľudskej pokožke sa jedná o maximálne šetrný materiál. Tiež disponuje poťahom s výťažkom z rastliny Aloe Vera.

Tieto matrace a celý rad ďalších o rozmere 140 X 200 cm nájdete na stránkach eshopu Grossmann matrace alebo skúste navštíviť niektorú z predajní a kúpte si tú pravú matrac pre Vás.